2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Az MSZP szerint nincs gond Tóth Bertalan CSOK-igénylésével

Nem tartja visszásnak Tóth Bertalannak, az MSZP társelnökének CSOK- igénylését a párt országgyűlési képviselője. Mesterházy Attila szerint Tóth Bertalan csak élt az adódó lehetőséggel. A szocialisták társelnöke annak ellenére vette igénybe az otthonteremtési támogatást, hogy ő és pártja is korábban élesen bírálták azt. Többek között azt mondták, hogy csak a gazdagokon segít, a rosszabb módú családok számára pedig elérhetetlen. Mesterházy Attila híradónk kérdésére azt mondta: az akkori bírálatok ma is aktuálisak.

  • Az MSZP szerint nincs gond Tóth Bertalan CSOK-igénylésével

A parlamentben kritizálta a kormány családpolitikáját 2018-ban az MSZP elnöke.

Magánemberként nem volt ilyen kritikus és ő is élt a CSOK-kal. Politikustársa mégsem tartja visszásnak.

Mesterházy Attila hozzátette a korábbi bírálatok nem vesztették érvényüket.

A Jobbik elnöke támogatja a családvédelmi intézkedéseket. Jakab Péter szerint minden rászorulót megillet a CSOK, így Tóth Bertalant is.

Tóth Bertalan rászorultságáról sokat elmond, hogy vagyonnyilatkozata alapján tulajdonosa több pécsi ingatlannak, és egy hétvégi háznak is, van egy 3 millió forintos és egy 72 600 eurós életbiztosítása, sőt egy saját erdőt is bevallott.

Érdekes azonban az MSZP női társelnökének vagyonnyilatkozata is, Kunhalmi Ágnes adóssága ugyanis egyáltalán nem csökkent az elmúlt évben. Ő feltehetőleg a hitelmoratóriumot vette igénybe. Szerettük volna megkérdezni erről a szocialistákat, adásunkig azonban nem kaptunk választ.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint szükség van a családvédelmi intézkedésekre. A párt elnöke azt mondta: van igény ezekre a támogatásokra, amit Tóth Bertalan csinál pedig egyszerű képmutatás.

Toroczkai László hozzátette: a társadalom elöregedése az egyik legégetőbb probléma és mindent el kell követni a családok támogatásáért.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!