2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

Az MSZP számára nem a győzelem fontos?

Nemcsak az Együtt 2014-gyel, hanem a Bokros Lajos vezette MoMával és a Fodor Gábor nevével fémjelezett Liberálisokkal is közös jelöltet állítana az MSZP az egyéni választókerületekben – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Harangozó Gábor.

A szocialisták választmányi elnökhelyettese szerint nem az a lényeg, hogy a baloldal számára hány százalékot hozhat az összefogás a 2014-es parlamenti választásokon, hanem hogy hiteles alternatívaként jelenjenek meg a Fidesszel szemben.

„A választmányi ülés felhatalmazást adott az MSZP megyei elnökeinek, hogy minden lehetséges partnerrel kezdjék meg a tárgyalásokat mindennemű együttműködés tekintetében, a közös rendezvényektől a jelöltállításig. Mi már meg is kezdtük ezt a tárgyalássorozatot” – jelentette ki a Rájátszásban Harangozó Gábor.

A Harangozó Gáborral készült teljes beszélgetést itt tekintheti meg!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!