2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Az MSZP számára nem a győzelem fontos?

Nemcsak az Együtt 2014-gyel, hanem a Bokros Lajos vezette MoMával és a Fodor Gábor nevével fémjelezett Liberálisokkal is közös jelöltet állítana az MSZP az egyéni választókerületekben – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Harangozó Gábor.

A szocialisták választmányi elnökhelyettese szerint nem az a lényeg, hogy a baloldal számára hány százalékot hozhat az összefogás a 2014-es parlamenti választásokon, hanem hogy hiteles alternatívaként jelenjenek meg a Fidesszel szemben.

„A választmányi ülés felhatalmazást adott az MSZP megyei elnökeinek, hogy minden lehetséges partnerrel kezdjék meg a tárgyalásokat mindennemű együttműködés tekintetében, a közös rendezvényektől a jelöltállításig. Mi már meg is kezdtük ezt a tárgyalássorozatot” – jelentette ki a Rájátszásban Harangozó Gábor.

A Harangozó Gáborral készült teljes beszélgetést itt tekintheti meg!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!