2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Az MSZP sem a DK jelöltjét támogatja Szombathelyen

Újabb front nyílt az MSZP és a DK között. A párt társelnöke bejelentette, a hatmilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédi Csaba helyett az LMP-s Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson. Kunhalmi Ágnes szerint az ellenzéki megállapodásnak megfelelően jelöltjük alá fogja írni a feddhetetlenségi nyilatkozatot is. A pártvezető a Hírtelevíziónak nem cáfolta, hogy az MSZP egyesülhet az LMP-vel és a Párbeszéddel.

  • Az MSZP sem a DK jelöltjét támogatja Szombathelyen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!