2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 23:10

Belföld

Az MSZP-nél az új korszak az új számlák nyitása mindenhol?

Soltész Miklós szerint a baloldali kormányok 2002 és 2010 között eladtak és elvittek mindent, a privatizációval kiárusították az országot.

„A baloldali kormányok 2002 és 2010 között eladtak és elvittek mindent, a privatizációval kiárusították az országot” – jelentette ki Soltész Miklós egy kiskunhalasi lakossági fórumon. A szociális és családügyért felelős államtitkár szerint szükség volna valódi baloldalra, mert a jelenlegi nem a családok, hanem a tőkések oldalán áll. „Ez például a rezsicsökkentésnél is észrevehető, amely valódi baloldali érték, ezért érthetetlen, hogy támadják a baloldal politikusai” – közölte Soltész a zsúfolásig megtelt kiskunhalasi moziban.

„A baloldal szlogenje, az Új korszakot nyitunk a szocialista szóhasználatban azt jelenti: »új számlákat nyitunk«. Azzal nyitnak új korszakot, hogy új számlát is nyitnak mindenhol, ahol lehet. Ezt a gondolatot mindenki jól rögzítse magában. Először meg akarják dönteni a tőkés rendet, az 1910-es években is, de előtte maguknak tőkéssé kell lenniük. Most is ezt csinálják. A legmegdöbbentőbb, hogy tulajdonképp a baloldali szavazókat csapják be igazából, nem minket, akik itt vagyunk, s nem azokat, akik erre a kormányra, a Fidesz–KDNP-re szavaztak.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!