2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Az MSZP letett arról, hogy diktáljon

Az EP-választási bukás után már nem diktálna a baloldali összefogás tárgyalásain az MSZP. Burány Sándor volt a Versus vendége.

Burány Sándor a Hír TV Versus című műsorában azt mondta: értelmes belső vitát kell folytatni az önkormányzati választás előtt, ahol minden félnek kompromisszumra kell törekednie. A szocialista országgyűlési képviselő szerint a főpolgármesterségért továbbra is Horváth Csabát indítaná a párt, de nyitottak más jelöltre is.

„Arról nem tehetünk, hogy az MSZP-nek erről egy éve van már egy határozott álláspontja. De ez az álláspont nincs kőbe vésve, és ezt maga Horváth Csaba is többször elmondta. Hogyha a megegyezéshez az kell, akkor nyilván nem fogunk ehhez ragaszkodni. Arról pedig, hogy egy évvel ezelőtt eldöntöttük, és ebben a kérdésben a DK meg az Együtt–PM a maga vonatkozásában nem alakította ki teljes mértékben az álláspontját, az nem a mi hibánk. Nem mondhatjuk azt, hogy még el sem indultak a tárgyalások, de a mi főpolgármester-jelöltünket levesszük a sakktábláról. (…) De egyébként a fő cél a megegyezés, semmilyen személyi ambíció, vagy semmilyen személyi feltétel nem lehet ennek akadálya” – fogalmazott az MSZP országgyűlési képviselője.

Mi zajlik a baloldalon?

Mesterházy Attila távozása után káosz uralkodik az MSZP-ben, Bajnai Gordon pártja pedig a szétesés határára jutott. Eközben Gyurcsány Ferencékhez egyre több csalódott szocialista szimpatizáns csatlakozik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!