2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Az MNB feljelenti Braun Róbertet

Feljelenti a Magyar Nemzeti Bank Braun Róbertet. Gyurcsány Ferenc volt stratégiai főtanácsadója korábban egy interjúban állította azt, hogy az MNB több millió forintért vásárolt hegedűt Lajkó Félixnek, illetve több mint 10 millió forintért vett képeket és műtárgyakat.

A jegybank közleményében hangsúlyozza, sem hegedűt, sem műtárgyakat nem vásároltak, de Braun Róbert másik állítása sem felel meg a valóságnak, miszerint Szabadság téri székházuk legfelső szintjén elnöki vendéglő üzemel a könyvtár helyett.

Korábban Braun is a jegybanktól kapta a pénzét: Simor András elnök idején havi 1,8 millió forintért adhatott tanácsokat az MNB-nek. A politikus idén az MSZP színeiben indult az országgyűlési választásokon a monori körzetben, de csak a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!