2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Az LMP saját polgármester-jelöltet állít Pécsett

Nem támogatja Pécsett Péterffy Attilát az LMP, saját polgármester-jelöltet állítanak – jelentette be Ungár Péter elnök a Partizánnak adott interjújában. A Fidesz szerint úgy tűnik, a helyiekkel senki nem egyeztetett, váratlanul érte őket a döntés.

  • Az LMP saját polgármester-jelöltet állít Pécsett

A helyi Fidesz szerint a pécsi LMP-t megdöbbentette a lépés.

Kóbor József azért továbbra is, ne felejtsük el, hogy a Péterffy Attila fennhatósága alatt működő környezetvédelmi bizottság elnöke. Továbbra sem jelentette be azt, hogy kilépne a városházi baloldali frakciószövetségből. Tehát minden ilyen odamondogatást egyelőre ezért fenntartásokkal kell kezelni – hangsúlyozta Barkóczi Csaba, a Pécsi Közgyűlés Fideszes képviselője.

2019-ben Kóbor József volt az LMP polgármester jelöltje. 3,76 százalékkal a harmadik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!