2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Az LMP markáns zöld programmal indul

Markáns zöld programmal indul az LMP az Európai Parlamenti választáson - közölte a párt EP-listavezetője.

Az LMP kongresszusa tegnap döntött a májusi választásra összeállított listáról, az első helyen Vágó Gábor szerepel. A párt társelnöke Demeter Márta, aki nemrég elbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon és ezért kizárták a rendészeti és honvédelmi bizottságból, a második helyre szorult. Keresztes László Lóránt, az LMP másik társelnöke szerint a párttagság bizalma nem ingott meg a politikusnő iránt.

„A Lehet Más a Politika demokratikus módon, titkos szavazás útján választja meg a lista különböző helyein szereplő személyeket, ezért azt tudjuk mondani, hogy ez az LMP kongresszusának a döntése. Azt gondolom, hogy ebben semmi meglepő nincs, Demeter Márta társelnök asszony kiváló helyen szerepel a listán, második az LMP európai parlamenti listáján, tehát nincs szó arról, hogy bármilyen szinten is megrendült volna a bizalom benne” – így Keresztes László Lóránt társelnök.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!