2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Az Isztambuli Egyezmény elutasítását javasolja a KDNP

Elutasítja az Isztambuli Egyezmény ratifikációját és kötelező hatályát a Kereszténydemokrata Néppárt. Nacsa Lőrinc elmondta, a dokumentum elő akarja írni a társadalmi nemek definícióját, a gender-szemlélet bevezetését, és rá akarja erőltetni az országokra a menedékjog nemi alapon történő biztosítását. A KDNP szóvivője emlékeztetett: Mindez ellentétes a kormány migrációs politikájával - jelentette ki a KDNP politikusa.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Radar: Jótékony opera

Jótékonysági koncertsorozatokkal és Diótörő fesztivállal segít a hátrányos helyzetű gyerekeken és családokon a Magyar Állami Operaház.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!