2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Belföld

Az innováció és a szakképzés erősítésének fontosságát hangsúlyozta Hankó Balázs + videó

Az 1552-es egri hősök nyomán, nekünk magyaroknak kell helyreállítanunk az európai normalitást az oktatásban, a képzésben és az innovációban. Erről az innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár beszélt Egerben.

  • Az innováció és a szakképzés erősítésének fontosságát hangsúlyozta Hankó Balázs + videó

A diákok hibrid és elektromos autók hajtástechnológiájához kapcsolódó ismereteket szerezhetnek a Heves Vármegyei SZC Bornemissza Gergely nevét viselő intézményben.

Vágner Ákos a Fidesz-KDNP egri polgármesterjelöltje kifejtette, hogy a június 9-i választásnak nagy tétje van a hevesi vármegyeszékhelyen, hiszen csak a kormánnyal karöltve lehet biztosítani a térség innovációjának és oktatásának fejlesztését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!