2021. március 8.,
hétfő, Zoltán napja

Az Igazságügyi Minisztérium szerint Soros áll az Európai Bizottság jelentése mögött

Hír TV

2020. október 2., péntek 17:03

Soros György áll az Európai Bizottság jogállamisági jelentése mögött - az Igazságügyi Minisztérium álláspontja szerint. A tárca parlamenti államtitkára azt mondta: a jelentést a milliárdos spekuláns által támogatott álcivil szervezetek alapján állította össze a testület, ráadásul ezeket a szervezeteket maga az Európai Bizottság is támogatja anyagilag, így a jelentés korántsem nem tekinthető elfogulatlannak.

Dobrev Klára objektívnek találta az Európai Bizottság Magyarországról szóló jelentését, amelyet szerdán tettek közzé.

Soros György áll az Európai Bizottság jogállamisági jelentése mögött - az igazságügyi minisztérium álláspontja szerint. A tárca parlamenti államtitkára azt mondta: a jelentést a milliárdos spekuláns által támogatott álcivil szervezetek alapján állította össze a testület, ráadásul ezeket a szervezeteket maga az Európai Bizottság is támogatja anyagilag, így a jelentés korántsem nem tekinthető elfogulatlannak.

Az államtitkár hozzátette: az EP alelnökének, Katarina Barley-nek pedig meg kellene fontolnia, hogy lemondjon azok után, hogy kijelentette: a jogállami elvek tiszteletének biztosítására Magyarországot és Lengyelországot pénzügyileg ki kellene éheztetni.

Hír TV

x
Rendkívüli hír