2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Az eucharisztikus kongresszus idején is a katolikus egyházat provokálja a DK

Az Eucharisztikus Kongresszus ideje alatt is a katolikus egyházat támadja a DK. Vadai Ágnes, a párt frakcióvezető-helyettese szerint kormányzati vizsgálóbizottságot kellene felállítani a katolikus egyházon belül, a kiskorúakat érintő szexuális visszaélések kivizsgálására. Nem véletlen, hanem tudatos, hogy éppen a kongresszus ideje alatt szólalt meg a DK politikusa - így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István azt mondta: az újkommunista Gyurcsány Ferencék álláspontja ugyanolyan vallás- és egyházellenes, mint a szellemi elődjeiké.

  • Az eucharisztikus kongresszus idején is a katolikus egyházat provokálja a DK

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!