2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

„Leszúrkáltak, ájultra vertek nagyon sokszor” + Videó

A rivális maffia védte meg a börtönben azt a panziótulajdonost, akit ártatlanul zártak börtönbe hat év kilenc hónapra. Szántai Attilától a fekete sereg néven elhíresült bűnbanda kért védelmi pénzt, ő azonban nem fizetett, és amikor emiatt megtámadták, fegyverrel védte meg magát.

Az egyik behajtót agyonlőtte, a másikat súlyosan megsebesítette. Először 13 évre ítélték, múlt héten azonban jogerősen felmentették jogos védelem címén. Várhatóan egymilliárd forintra perli a magyar államot.

– Én egyedül, sarokba állított emberként, szemben a bűnözőkkel, meg kellett védenem magam ott bent is. Hát persze, hogy nem tudom magam megvédeni. Mindig rám rontottak. Állandóan – idézte föl emlékeit a Hír Televíziónak Szántai Attila. Hozzátette: „…leszúrkáltak fogkeféből készített műanyag fegyverekkel, meg amit csak el tud képzelni, mindent belém nyomtak, mindenhol ütöttek, rugdostak, ájultra vertek nagyon sokszor. Az első három évem pokol volt, csoda, hogy túléltem” – fogalmazott panziótulajdonos.


A Hír Televízió 22 óra 30 perckor kezdődő Riasztás című műsorában Szántai részletesen beszámol arról, hogy kis híján belehalt a börtönben eltöltött első három év gyötrelmeibe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!