2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Az ellenzéket is megosztja Gyurcsány vlogja

Az ellenzéki pártokat is megosztja Gyurcsány Ferenc legújabb politikai akciója. Vona Gábor mintájára a Dk elnöke - videós bloggernek állt. A Jobbikos Varga-Damm Andrea vasárnap még bohóckodásnak nevezte politikai szövetségesét, Gyurcsányt. A DK viszont ezzel nem foglalkozik.

  • Az ellenzéket is megosztja Gyurcsány vlogja

Gyurcsány Ferenc youtuberként főként a fiatalok felé akar nyitni. A leginkább nyugdíjasok körében népszerű párt elnöke a többek között olyan kérdésekre keresi a választ, hogy mi a legfurcsább szokása.

A jobbikos Varga-Damm Andrea szerint hiteltelen, ha egy egy politikus így próbál fiatal szavazókat szerezni. Szerinte ez a cirkuszba való; a trendiség pedig nem egyenlő a kormányképességgel.

Párttársa már visszafogottabb volt, Z. Kárpát Dániel szerint nem arról kell beszélnie egy politikusnak, hogy kinek van haja és kinek nincs.

A szocialisták szerint Gyurcsány jó taktikát választott.

A DK szerint nekik teljesen mindegy, hogy ki mit mond - ők jelen vannak a közösségi médiában. - még akkor is, ha a Jobbikos Varga-Damm Andreának ez nem tetszik.

Gréczy Zsolt szerint Gyurcsány a közösségi média segítségivel meg tudja fogni a fiatalokat. Ám ezzel már a kétezres évek óta próbálkozik – miniszterelnöksége idején még a parlamenti dolgozószobájában is táncra perdült, de a felmérések azt mutatják, hogy a fiatalok körében a DK az egyik legnépszerűtlenebb parlamenti párt az országban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

Magyarország EU-elnökségéről, az ukrajnai és a közel-keleti háborús konfliktusokról valamint a svájci-magyar gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Viola Amherddel, a Svájci Államszövetség elnökével pénteken a Karmelita kolostorban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!