2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 04:40

Belföld

Az ellenzék elfoglalta a Kazincbarcika és Sajószentpéter közti utat

Forgalomlassító demonstrációval folytatódott Borsodban a több mint egy hete tartó országos tüntetéssorozat.

  • Az ellenzék elfoglalta a Kazincbarcika és Sajószentpéter közti utat

Az ellenzéki pártok képviselői, és civil szerveztek a Kazincbarcikát Sajószentpéterrel összekötő főút egy szakaszát foglalták el autóikkal. Az akciót a Demokratikus Koalíció, Borsod Megyei szervezete hirdette meg. A tüntetéssel a 26-os főút Sajószentpétert és Kazincbarcikát elkerülő szakaszának megépítésére is fel akarták hívni a kormány figyelmét.

Ez gyakorlatilag 2010 óta folyamatosan húzódik, egyelőre a kormánynak a 2022-ig szóló közúti fejlesztési tervében sincs benne. Azt azért tudni kell, látni kell, hogy itt a mellettünk lévő Borsod Chem naponta többszáz kamiont bocsát ki, illetve fogad be. Ez az átmenő forgalom ez mind Sajószentpéteren keresztül megy. Gyakorlatilag egy folyamatos veszélyeztetésben vannak a lakók.– indokolta a tiltakozás helyét és módját Molnár Zoltán, a Demokratikus Koalíció Borsod megye 4.sz. választókerületének elnöke. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!