2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Az ellenzék a közmédiát vádolja

Szél Bernadett szerint az MTVA felelőssége a decemberben a köztévé épületében történt botrány. Az LMP egykori társelnöke ezt azután mondta, hogy Hadházy Ákossal és Varju Lászlóval együtt betekinthettek az ügyészség ezzel kapcsolatos nyomozati irataiba.

Az ellenzéki képviselők azt is nehezményezték, hogy az ügyészség nem nyomozott hivatalos személy elleni agresszió miatt, viszont az ellenük megtett feljelentés alapján közérdekű üzem megzavarásának vádjával indítottak nyomozást.

Azt a 7 oldalnyi határozatot, amit megkaptunk korábban, azt 200 oldalnyi írásos anyaggal és majdnem két TB-nyi anyaggal próbálják meg alátámasztani. Ettől még hazugság az egész, bármekkora mennyiség ez. Mert hogy ez az ügyészségi határozat az, ami megalapozza azt, hogy állami intézmények összefogjanak ellenünk, akkor amikor akár az adatvédelmi biztos akár a belügyminiszter összehangoltan olyan nyilatkozatot tesz amit itt akarnak bizonyítani ezzel a határozattal. Ezért nagyon hasznos volt hogy itt a dokumentumok betekintésére sor került. Én azt gondolom hogy amit az állami vezető kelkövetnek a képviselőkkel szemben ez a nyílt diktatúra– mondta Varju László. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!