2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Az ellenzék a közmédiát vádolja

Szél Bernadett szerint az MTVA felelőssége a decemberben a köztévé épületében történt botrány. Az LMP egykori társelnöke ezt azután mondta, hogy Hadházy Ákossal és Varju Lászlóval együtt betekinthettek az ügyészség ezzel kapcsolatos nyomozati irataiba.

  • Az ellenzék a közmédiát vádolja

Az ellenzéki képviselők azt is nehezményezték, hogy az ügyészség nem nyomozott hivatalos személy elleni agresszió miatt, viszont az ellenük megtett feljelentés alapján közérdekű üzem megzavarásának vádjával indítottak nyomozást.

Azt a 7 oldalnyi határozatot, amit megkaptunk korábban, azt 200 oldalnyi írásos anyaggal és majdnem két TB-nyi anyaggal próbálják meg alátámasztani. Ettől még hazugság az egész, bármekkora mennyiség ez. Mert hogy ez az ügyészségi határozat az, ami megalapozza azt, hogy állami intézmények összefogjanak ellenünk, akkor amikor akár az adatvédelmi biztos akár a belügyminiszter összehangoltan olyan nyilatkozatot tesz amit itt akarnak bizonyítani ezzel a határozattal. Ezért nagyon hasznos volt hogy itt a dokumentumok betekintésére sor került. Én azt gondolom hogy amit az állami vezető kelkövetnek a képviselőkkel szemben ez a nyílt diktatúra– mondta Varju László. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!