2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 11:05

Belföld

„Az élet igazolja a Lackner-féle hangfelvételen elhangzottakat”

Dódity: Hülyének néznek mindenkit, ehhez a Momentum asszisztál

  • „Az élet igazolja a Lackner-féle hangfelvételen elhangzottakat”

„Átláthatóságért felelős tanácsnokot neveznek ki, de közben duplájára emelik Mr. Negyven Százalék fizetését. Hülyének néznek mindenkit. Mindehhez pedig a Momentum asszisztál” – ezt írta közösségi oldalára tegnap Dódity Gabriella, a XIX. kerületi képviselő testület fideszes frakcióvezetője annak kapcsán, hogy Gajda Péter MSZP-s polgármester a duplájára emelte Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának fizetését.

Érdekes – írja a frakcióvezető  –, Lackner Csaba a kiszivárogtatott hangfelvételek egyikén épp arról mesél, hogy fizetésének megduplázásával „mentené meg” a képviselő-jelöltségtől elesett Kránitzot. Erre maga Lackner is azt mondta neki, ez hülye ötlet, a fideszesek köhögnek majd miatta, meg amúgy is visszatetsző – idézte fel Dódity a korrupciós ügyekről beszélő volt kispesti szocialista szavait, majd úgy fogalmazott, ennyit arról, valódiak-e a hangfelvételek: az élet igazolja Lackner szavait.

Korábban Gajda Péter polgármester és Burány Sándor, Kispest országgyűlési képviselője egyaránt azt állította, hogy nem ismerik fel, kinek a hangja hallható, manipulált kazettáról lehet szó.

A Gajda szerint „éhes”, spanyolországi nyaralóját vagyonnyilatko­zatában eltitkoló Kránitzot azért kellett megmenteni dupla fizetéssel, mert az MSZP már nem indította újra képviselőjelöltként az önkormányzati választáson.

Felmerült, hogy legyen akkor külsős alpolgármester, de ezt a koa­líciós partnerekkel nem tudták letárgyalni, aztán a hangfelvétel alapján, Lackner elmondása szerint, jött Gajda Péter polgármester ötlete. 

Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ismét a magyar emberek ellen dolgozik a hazai baloldal

Ismét a magyar emberek ellen dolgozik a hazai baloldal

Nem támogatja korábbi ígérete ellenére a magyar baloldal az Európai Bizottság és Magyarország közötti megállapodást és továbbra is azért dolgozik, hogy Magyarország ne kapjja meg az uniós forrásokat - olvasható a Fidesz sajtóközleményében. Az ellenzék magyarellenes munkájáról Deutsch Tamás EP-képviselő nyilatkozott Híradónknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!