2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Az egri költségvetésből nem jut sportra és kultúrára

Sportra, kultúrára és a fiatalokra sem jut pénz Egerben- ez derül ki az idei költségvetésből. A baloldali vezetés a kormányzati elvonásokra hivatkozva több száz millió forinttal kevesebbet fordít a nem kötelező feladatokra. Az egri Fidesz szerint Mirkóczki Ádám panaszkodása politikai hangulatkeltés, mert idén több tartaléka van a városnak, mint tavaly volt.

  • Az egri költségvetésből nem jut sportra és kultúrára

Járványügyi költségvetést kellett készíteni Egerben – a kormányt hibáztatta Mirkóczki Ádám a város 2021-es költségvetése miatt. A település első embere azt mondta: a kormányzati elvonások 2,6 milliárd forint kiesést jelentenek, az önkormányzati cégek veszteségeivel együtt pedig összesen 3,5 milliárd forintos hiánnyal számol az önkormányzat. Mirkóczki Ádám bejelentette: csak a kötelező feladatokra költenek, önként vállalt kiadásokra nem lesz pénz Egerben.

Egy rosszul sikerült dolgozathoz hasonlították az egri kormánypártok a most nyilvánosságra került költségvetést. A Fidesz frakcióvezetője szerint az egri polgármester annak ellenére panaszkodik a pénzhiány miatt, hogy a város tartaléka nagyobb, mint a tavalyi évben volt.

A költségvetésből az is kiderül, hogy a baloldali önkormányzat mintegy egy milliárd forint értékű városi tulajdonban lévő ingatlant készül kiárusítani.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!