2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Az egészségügyi államtitkár szerint Magyar Péter kórházlátogató körútjának a hisztériakeltés volt a célja + videó

Közel két hete véget ért Magyar Péter nyári kórházlátogató körútja, azóta már sokkal kevesebb szót ejt az egészségügy állapotáról. Miközben a Tisza Párt elnöke úgynevezett VIP-szolgáltatásokról is le akarta rántani a leplet, elárulta, hogy felesége révén ő maga is jogosult volt bizonyos szolgáltatásokra.

  • Az egészségügyi államtitkár szerint Magyar Péter kórházlátogató körútjának a hisztériakeltés volt a célja + videó

Magyar Péter a kórházjáró performance-ával elsősorban a magánéleti botrányairól, a végigbulizott nyaráról és a VIP-partikról próbálta elterelni a közvélemény figyelmét – mondta Takács Péter a Magyar Nemzetnek. Az egészségügyi államtitkár meglátása szerint a Tisza Párt elnöke nem a kórházak mindennapos valóságát akarta bemutatni, hanem a hisztériakeltés volt a célja, amit a Facebookon nagyon eredményesen tudott terjeszteni, hiszen jó kapcsolatot ápol a Metával.

Mint emlékezetes, az egyik legemlékezetesebb akciója az volt a politikusnak, amikor a Honvédkórház VIP-osztályát szerette volna megmutatni. Takács Péter arról számolt be, hogy itt egy úgynevezett speciális rendeltetésű részlegről van szó, ahol különösen védendő személyek ellátása zajlik, tehát például NATO-katonák vagy sérült ukrán katonák ellátása. Emlékeztetett arra is, hogy minden államban van egy erre a célra kijelölt, jellemzően katonai felügyelet alatt álló kórház, ahol az állami vezetőket is ellátják. 

Takács Péter szerint Magyar a felesége révén járhatott ebben a részlegben, éppen ezért pontosan tudnia kell, hogy egy speciális biztonsági előírásokkal működő NATO-részlegről van szó, mint ahogyan azt is tudnia kellett, hogy itt felvételt sem lehet készíteni, csak erről elfelejtette tájékoztatni a rajongótáborát. 

Tehát a célja az indulatok felkorbácsolása volt, dezinformáció terjesztésével.

Az egészségügyi államtitkár azt is leszögezte, hogy nem azzal van a baj, ha valaki konstruktív kritikát fogalmaz meg az egészségüggyel kapcsolatban, hiszen számos szakmai szervezettől és a lakosságtól is kapnak visszajelzéseket, az egészségügyi ellátási rendszer megújítása terén pedig tervszerű kormányzati munka zajlik. Takács Péter szerint a probléma akkor van, amikor valakinek a zsigeri indulatkeltés a célja, márpedig a globalista baloldal mindig arra játszik, hogy az elégedetlenségből indulatot csiholjon, ami aztán kormányváltáshoz vezet.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Jelenleg Németország megvédi a határait, azt csinálja, amit Magyarország 2015 óta tesz, ehhez képest az Európai Bizottság a nyáron kiszabott egy 200 millió eurós bírságot hazánkra, amelynek második felszólítása kedden fog lejárni. A témában vendégünk volt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.
Ahonnan bejelentkezett kollégánk, az a terület hamarosan víz alatt lesz + videó

Ahonnan bejelentkezett kollégánk, az a terület hamarosan víz alatt lesz + videó

Magyarországon a pusztító árhullam, gyakorlatilag mindenki védekezik. Harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el Budapest valamennyi árvízvédelmi szakaszán. Adorján Kira, a HírTV tudósítója számolt be a legfrissebb fejleményekről, majd kapcsoltuk Dóka Imrét, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivőjét. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szentkirályi Alexandra: Minden segítő kéz számít + videó

Szentkirályi Alexandra: Minden segítő kéz számít + videó

Összefogásra, és összedolgozásra van szükség- jelentette ki a Fidesz budapesti elnöke, a közelgő árvíz-veszéllyel kapcsolatban. Szentkirályi Alexandra szerint a legfontosabb, hogy a szakemberekre hallgatva minél többen segítsenek, hogy megakadályozzák a közelgő katasztrófát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!