2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Az atlétikai vb ellen hergelt, most már tiszteletjegyeket szeretne Baranyi Krisztina

Álságos viselkedés - így minősítette Ferencváros kormánypárti önkormányzati képviselője, hogy a kerület polgármestere most már tiszteletjegyeket kért a kormánytól az atlétikai világbajnokságra. Gyurákovics Andrea emlékeztetett, a baloldali Baranyi Krisztina korábban a rendezvény ellen hergelt, és petíciót indított a kerületben épülő vadonatúj sportlétesítmények ellen. Hozzátette: a Groupama aréna, az MVM Dome és az atlétikai stadion egyébként egy forintjába sem került az önkormányzatnak, azzal csak gazdagodott Ferencváros.

  • Az atlétikai vb ellen hergelt, most már tiszteletjegyeket szeretne Baranyi Krisztina

A stadionépítések és az atlétikai világbajnokság ellen hergelt még főpolgármesteri kampányában és azután is Karácsony Gergely. Budapest első embere ennél is tovább ment, a világbajnokságot egyenesen megvétózta volna.

Szövetségese, Ferencváros polgármestere szintén a sportesemény és az atlétikai stadion ellen uszított.

Egy atlétikai stadion építését minden eszközzel akadályozni fogom.

Baranyi Krisztina atlétikai világbajnoksággal szembeni ellenszenve annak ellenére sem szűnt, hogy saját kerülete teljesen állami forrásból gazdagodott a sok milliárdos létesítménnyel, sőt azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kapnak pénzt, akkor a világbajnokság ideje alatt állhat le a tömegközlekedés Budapesten.

Annak ellenére, hogy folyamatosan az atlétikai világbajnokság megrendezése ellen küzdött, Baranyi Krisztina most tiszteletjegyeket kért az államtól a világ egyik legnézettebb sporteseményére - reagált a kerület kormánypárti képviselője. Gyurákovics Andrea arra szólított fel, hogy ajánlják fel a belépőket kerületi rászoruló családoknak. A politikus szerint álságos a polgármester viselkedése.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!