2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Az Amnesty és Helsinki Bizottság is kikerüli az adófizetést

Nem fizet bevándorlási különadót a Magyar Helsinki Bizottság és az Amnesty International sem – derül ki az RTL Klub riportjából. Az új adótörvények szerint ha valaki olyan szervezetet támogat, amely a bevándorlást segíti, akkor 25 százalékos adót kell megfizetnie. Az augusztus utolsó hetére vonatkozó időszak támogatásait a mai napig lehet bevallani. Az Amnesty és a Helsinki Bizottság szerint a törvény nem vonatkozik rájuk, mert nem a bevándorlást támogatják, hanem menekülteknek segítenek. A Migration Aid pedig miatt nem fogad adományokat az új szabály miatt.

A Pénzügyminisztérium szerint a különadó célja nem a bevételek növelése hanem, hogy az érintettek hozzájáruljanak a határvédelem költésegeihez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!