2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Az alvilág húsz éve összefonódik a titkosszolgálatokkal?

Nem kizárt, hogy már a 90-es évek elejétől kezdve volt összefonódás a titkosszolgálatok és az alvilág között – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Mile Lajos.

A nemzetbiztonsági bizottság LMP-s tagja hozzátette: a kezdeményezésére létrejött munkacsoport három hónap alatt szeretné kideríteni, hogy sérülhettek-e a nemzetbiztonsági érdekek azzal, hogy Laborc Sándor, a polgári elhárítás volt vezetője és Portik Tamás olajmaffiózó kapcsolatot tartott fenn a 2010-es kormányváltás előtt.

– Ez a munkacsoport pontosan azért jön létre, hogy lássunk tisztán, kinek a megbízásából, milyen konkrét céllal történt ez a találkozó. Valamint milyen volt az utóélete, mi volt az eredménye és operatív következménye. Kíváncsi lennék továbbá, hogy történt-e regisztrálása ennek az egész eseménysornak, illetve valamilyen intézkedést vont-e maga után ez a halmaz – mondta a Rájátszásban Mile Lajos, az LMP országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!