2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Az államtitkár újraszabályozná az uniós kártalanítást

A lengyel gazdák trükközése miatt újraszabályozná a mezőgazdasági termelők orosz embargó miatti uniós kártalanítását a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára.

Nagy István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában arról is beszélt, a magyar termelőket nemcsak az uniós pénzekből, hanem egy hárommilliárd forintos hazai keretből is segítik majd.

– Jóval nagyobb igényt nyújtottak be, mint az összexport egész Európában. Tehát ez derült ki ezeken az egyeztetéseken, ezért kell az egész rendszert újraszabályozni. Az a 125 millió euró, amit az unió felvetett, az vélhetően nagyon kevés, sokkal több kell, hogy ezt békességben meg lehessen oldani európai uniós szabályozásban, és nyilván új szabályrendszert kell kiadjanak ahhoz, hogy mindenki tisztességes versenyben hozzájusson az őt megillető támogatáshoz – mondta Nagy István.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Növelni tudta támogatottságát Trump a fiatalok körében

Növelni tudta támogatottságát Trump a fiatalok körében

A fiatalokon úszhat el Joe Biden amerikai elnök második ciklusa – írta a Reuters. A hírügynökség által az Ipsossal közösen elvégzett kutatás szerint ugyanis Donald Trump folyamatosan növeli támogatottságát a harminc évesnél fiatalabb amerikaiak körében.
Fegyverkeznek a skandináv országok

Fegyverkeznek a skandináv országok

A svéd honvédelmi bizottság pénteken ismertette az ország védelmi terveit 2030-ig tartalmazó jelentést, aminek tartalma igazán nem lepte meg a közvéleményt: várható volt, hogy történelmű léptékű fejlesztésbe kezd a friss NATO-tag.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!