2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Átvehették a Széchenyi Társaság elismeréseit

Megemlékezést tartott a budapesti Széchenyi Társaság, gróf Széchenyi István születésének 232. évfordulójáról. Az ünnepségen adták át a Széchenyi Társaság díjait.

  • Átvehették a Széchenyi Társaság elismeréseit

232 éve született gróf Széchenyi István, a Széchenyi Társaság az erre emlékező ünnepségen adta át idei díjait. Az elismerést másik mellett a székelyföldi Tibódon élő Szőke Lajos és felesége, Szőke Ágnes érdemelte ki. Pelyach István történész, a Széchenyi Társaság alelnöke a házaspár magyarságmegtartó munkáját méltatta.

A díjazottak között van Dávid Imre, a Magyar Evezős Szövetség örökös elnöke, Miholics Zoltán tanár és Schulek János építőmérnök is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is fennakadásokat okozott a havazás. A katasztrófavédelem munkatársait főként kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!