2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Átvehette a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét Deák Bill Gyula

A magyar Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át Deák Bill Gyula. Az előadóművésznek az elismerést az emberi erőforrások minisztere, valamint az országos tisztifőorvos adta át. Az eseményen Miniszteri Elismerő Okleveleket is átadták a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársainak. Kásler Miklós ez követően elismerését fejezte ki Deák Bill Gyulának az elmúlt több mint négy évtizedes könnyűzenei munkásságáért, valamint, hogy példamutató szolgálatával gyarapította páratlan magyar zenei kultúránkat.

  • Átvehette a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét Deák Bill Gyula

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!