2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Átrendeződhet a Jobbik vezetése

Átrendeződhet a Jobbik vezetése, ha Gyöngyösi Márton lesz a párt európai parlamenti képviselője, Sneider Tamás, ragaszkodva pártelnöki székéhez, feltehetően különböző posztok kiosztásával igyekszik lekenyerezni belső ellenzékét - mondta a szerdai Magyar Nemzetnek a tömörülés volt alelnöke, Volner János.

  • Átrendeződhet a Jobbik vezetése

A lap szerint nem pusztán az európai parlamenti képviselő személyéről dönthet szerdán a Jobbik elnöksége, feltehetően azt a kérdést sem lehet kikerülni, van-e felelőssége az elnökségnek a vasárnapi európai parlamenti választásokon elért gyenge eredményben. A Magyar Nemzet emlékeztetett arra, hogy elmúlt két napban többen jelezték - köztük Varga-Damm Andrea -, hogy a pártelnöknek nincs maradása, Sneider Tamás viszont közölte, fel sem merült, hogy lemondjon, és ilyen kérés nem is érkezett hozzá.

Volner János, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint ha Gyöngyösi ragaszkodik az EP-mandátumához, le fog mondani a Jobbikban betöltött elnökhelyettesi és frakcióvezetői tisztségről. Előbbit Jakab Péternek fogja felajánlani Sneider, mivel őt nagyon kedveli a tagság, utóbbira pedig nem kizárt, hogy Stummer János alelnököt javasolja. Volner a harmadik erőcentrumként Varga-Damm Andreát nevezte meg, akit a Jobbikhoz újonnan csatlakozók megkedveltek, mert személyében "egy náci botrányoktól vagy politikailag elfogadhatatlan diplomáciai akcióktól" mentes ember képviselheti a pártot.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!