2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Átrendeződhet a Jobbik vezetése

Átrendeződhet a Jobbik vezetése, ha Gyöngyösi Márton lesz a párt európai parlamenti képviselője, Sneider Tamás, ragaszkodva pártelnöki székéhez, feltehetően különböző posztok kiosztásával igyekszik lekenyerezni belső ellenzékét - mondta a szerdai Magyar Nemzetnek a tömörülés volt alelnöke, Volner János.

  • Átrendeződhet a Jobbik vezetése

A lap szerint nem pusztán az európai parlamenti képviselő személyéről dönthet szerdán a Jobbik elnöksége, feltehetően azt a kérdést sem lehet kikerülni, van-e felelőssége az elnökségnek a vasárnapi európai parlamenti választásokon elért gyenge eredményben. A Magyar Nemzet emlékeztetett arra, hogy elmúlt két napban többen jelezték - köztük Varga-Damm Andrea -, hogy a pártelnöknek nincs maradása, Sneider Tamás viszont közölte, fel sem merült, hogy lemondjon, és ilyen kérés nem is érkezett hozzá.

Volner János, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint ha Gyöngyösi ragaszkodik az EP-mandátumához, le fog mondani a Jobbikban betöltött elnökhelyettesi és frakcióvezetői tisztségről. Előbbit Jakab Péternek fogja felajánlani Sneider, mivel őt nagyon kedveli a tagság, utóbbira pedig nem kizárt, hogy Stummer János alelnököt javasolja. Volner a harmadik erőcentrumként Varga-Damm Andreát nevezte meg, akit a Jobbikhoz újonnan csatlakozók megkedveltek, mert személyében "egy náci botrányoktól vagy politikailag elfogadhatatlan diplomáciai akcióktól" mentes ember képviselheti a pártot.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!