2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Átmenetileg kitiltották a parlamentben szunyókáló telexes újságírót az Országházból

A parlamenti munka helyett lesz ideje máshol álomra hajtania a fejét.

  • Átmenetileg kitiltották a parlamentben szunyókáló telexes újságírót az Országházból

Ahogy az korábban nálunk is megjelent, Simor Dániel, a Telex újságírója az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján elaludt a parlamentben, még a cipőjét is levette, hogy kényelembe helyezhesse magát.

A telexes újságíró „manővere” kapcsán a Mandiner kérdéssel fordult az Országgyűlés Hivatalához. Kérdésükre válaszolva az Országgyűlés sajtófőnöke arról tájékoztatta a lapot:

"Simor Dániel belépését az Országházba az őszi ülésszak végéig felfüggesztettük."

Simor kitiltása kapcsán a Mandiner információi szerint Dull Szabolcsot, a Telex szakmai igazgatóját levélben értesítették, amelyben többek között azt írták:

"Simor Dániel az Országházhoz és az Országgyűléshez méltatlan módon viselkedett, valamint megsértette azok tekintélyét. Ezért az őszi ülésszak végéig felfüggesztették belépési jogosultságát az Országházba."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is fennakadásokat okozott a havazás. A katasztrófavédelem munkatársait főként kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!