2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Átlátható gazdálkodást szeretne Pécsen a kormánypártok jelöltje + videó

Ismét nyomozás indul Pécs baloldali vezetése ellen. A mostani ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés alapos gyanúja vetődött fel. Megválasztása esetén üvegzseb rendeletet alkot Pécs kormánypárti polgármester-jelöltje. Csizmadia Péter szerint a városban az elmúlt 4 és fél évben folyamatosak voltak a baloldali mutyik.

  • Átlátható gazdálkodást szeretne Pécsen a kormánypártok jelöltje + videó

Esélyt kaptunk arra, hogy Pécset végre tényleg fejlődő pályára állítsuk, és megtegyük mindazt a sok-sok akciót, amit elterveztünk, és azt kell, hogy érezzék a pécsiek, nemsokára már, hogy Pécsett ismét jobb élni. Pécsiség mindenkor – ezt hangoztatta 2019-es választási győzelme után Pécs balliberális polgármestere. Péterffy Attila azt mondta: azokat, amiket elterveztek és megígértek meg is fogják valósítani.

Négy és fél év alatt azt sikerült elérniük, hogy 6 nyomozás folyik ellenük gazdálkodásuk gyanús ügyei miatt – mutat rá a Baranya Vármegye székhelyének kormánypárti polgármester-jelöltje. Csizmadia Tamás szerint a baloldali városvezetés folyamatos mutyijai közben Pécs minden tekintetben lemarad.

Ha bizalmat kapnak a júniusi választáson első dolguk lesz, hogy üvegzseb rendeletet hoznak – jelentette ki a Fidesz-KDNP polgármester aspiránsa.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!