2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Átláthatatlan költések a Jobbiknál

Bár az állami számvevőszék tavaly több száz millió forintra bírságolta a Jobbikot, a párt 21 fős frakciója mégis a legtöbbet költő képviselőcsoport a Parlamentben. A HVG információi szerint az Országgyűlés Hivatalától kapott működési keretből a legtöbb pénzt, több mint 182 millió forintot magánszemélyeknek fizették ki főként tanácsadásért. Emellett alaposan ellátták pénzzel a párt közeli elemző cégeket is, az Iránytű Intézetnek például 145 millió forint jutott. A lap külön kiemeli, hogy míg a többi frakció pontosan meghatározta, hogy milyen politikai, vagy szakmai tanácsokért fizetett, addig a Jobbiknál még csak utalás sincs erre.

  • Átláthatatlan költések a Jobbiknál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!