2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Átalakult a turizmusra épülő családi gazdaságok üzletköre

Átalakult a turizmusra épülő családi gazdaságok üzletköre, mostanra sokan találtak új piacot a különböző online felületeken. A vállalkozások továbbra is termékeik fejlesztésében bíznak, és azt remélik, hogy tavasszal új lendülettel kezdhetik újra.

Villányi Péter és családja harminc éve foglalkozik vadhúsból készült élelmiszerek előállításával. A családi gazdaság elsődleges értékesítési partnerei eddig a szállodák és vendéglátóhelyek voltak, ám az idei év szinte teljesen kiesett, így más utakat kellett keresniük.

Ami talán egy picikét kedvező, hogy olyan nagy marha, bivaly, illetve különböző cégek jelentkeztek be bérgyártásra, ami ebben az átmeneti állapotban nagyon nagy előnyt jelent számunkra, illetve némi árbevételt.

 

- mondta Villányi Péter tulajdonos, Villányi Családi Gazdaság.

Nógrád megye önkormányzata külön internetes felülettel segíti a családi gazdaságokat új piacok felkutatásában, de maguk a gazdák is fejlesztésekkel készülnek a várható tavaszi újraindulásra.

A nógrádi gazdák döntő többsége meg tudta őrizni alkalmazottainak nagy részét a pandémiás időszakban is, és abban bíznak, hogy a turizmus legkésőbb tavasszal újra beindul.  

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!