2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Sporthírek 10:00

Belföld

Átalakult a turizmusra épülő családi gazdaságok üzletköre

Átalakult a turizmusra épülő családi gazdaságok üzletköre, mostanra sokan találtak új piacot a különböző online felületeken. A vállalkozások továbbra is termékeik fejlesztésében bíznak, és azt remélik, hogy tavasszal új lendülettel kezdhetik újra.

  • Átalakult a turizmusra épülő családi gazdaságok üzletköre

Villányi Péter és családja harminc éve foglalkozik vadhúsból készült élelmiszerek előállításával. A családi gazdaság elsődleges értékesítési partnerei eddig a szállodák és vendéglátóhelyek voltak, ám az idei év szinte teljesen kiesett, így más utakat kellett keresniük.

Ami talán egy picikét kedvező, hogy olyan nagy marha, bivaly, illetve különböző cégek jelentkeztek be bérgyártásra, ami ebben az átmeneti állapotban nagyon nagy előnyt jelent számunkra, illetve némi árbevételt.

 

- mondta Villányi Péter tulajdonos, Villányi Családi Gazdaság.

Nógrád megye önkormányzata külön internetes felülettel segíti a családi gazdaságokat új piacok felkutatásában, de maguk a gazdák is fejlesztésekkel készülnek a várható tavaszi újraindulásra.

A nógrádi gazdák döntő többsége meg tudta őrizni alkalmazottainak nagy részét a pandémiás időszakban is, és abban bíznak, hogy a turizmus legkésőbb tavasszal újra beindul.  

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!