2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Átadták Karcag új bölcsődéjét + videó

Egy éve rakták le az alapkövét, ma pedig átadták Karcag új bölcsődéjét.

  • Átadták Karcag új bölcsődéjét + videó

A hatszázhetvenmillió forintos kormányzati támogatáshoz a Nagykunság fővárosa harmincötmillió forintot önerőt tett hozzá, ezzel pedig lehetőség nyílt arra, hogy a régi, omladozó épület a pincétől a padlásig megújuljon.

2010 előtt gyermeket vállalni jóval nehezebb volt, a családok sokszor elszegényedtek, az akkori kormány gyakorlatilag kihátrált a gyermekes családok mögül. Elvették az egy- és kétgyermekes családok adókedvezményét, a háromgyermekes családokét pedig rendkívüli mértékben csökkentették. Ahogy csökkentették a GYES időtartamát is, amit szintén a kormánynak, a jobboldali kormánynak kellett visszaállítania

– mondta Hornung Ágnes, családokért felelős államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!