2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Átadták a Vodafone Digitális Díjakat

A meglévő világszínvonalú hálózatok, és infrastruktúra mellett a teljes társadalomnak szüksége van az innovátorok tevékenységére - jelentette ki a digitalizációért felelős helyettes államtitkár, a Vodafone Digitális Díjátadó gáláján. A feltalálók három kategóriában pályázhattak, a nyertesek között összesen 15 millió forintot osztottak szét.

  • Átadták a Vodafone Digitális Díjakat

A 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra az innovátorok három témában pályázhattak: digitális társadalom, esélyegyenlőség és fenntarthatóság.

A Digitális Társadalom kategóriában az első helyet egy olyan alkalmazás megálmodója nyerte, amely segítségével a betegek és orvosok között videókonzultációra kínál lehetőséget egy zárt, biztonságos rendszerben.

Ezután a rendszer összepárosítja a beteget egy ugyancsak online lévő orvossal, és telefonhívás keretén belül elkezdődhet a konzultáció.

Solymár Károly Balázs hangsúlyozta: a meglévő világszínvonalú hálózatok, és infrastruktúra mellett a teljes társadalomnak szüksége van az innovátorok tevékenységére.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!