2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:30

Belföld

Átadták a Kosáry Domokos Történelemverseny díjait a Nemzeti Múzeumban

Aki nem ismeri a történelmét, az nagyon könnyen megvezethető és a világ napi dolgaiban is könnyen becsapható- ezt hangsúlyozta köszöntőjében az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Nemzeti Múzeumban.

  • Átadták a Kosáry Domokos Történelemverseny díjait a Nemzeti Múzeumban

A Kárpát-medencei Kosáry Domokos Történelemverseny díjkiosztóján 900 induló közül jutalmazták a legjobbakat. A 7.-től 10. évfolyamig nevezett diákok az országos tantervi követelmények alapján 3 fordulóban mérték össze történelem tudásukat. Rétvári Bence arra figyelmeztetett: ha egy ország történelmét úgy oktatják egy nemzedéknek, hogy csak vesztes csaták voltak, akkor a fiatalok azt fogják hinni, hogy ők is vesztesek lesznek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!