2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:30

Belföld

Átadták a békásmegyeri piac új épületét

Elkészült a békásmegyeri piac új csarnoképülete és az ahhoz tartozó mélygarázs. Az átadó ünnepségen a pénzügyminiszter elmondta, a Heltai Jenő téri piac és környezete a kormány, a főváros és a III. kerületi önkormányzat összefogásával újult meg. A 7,9 milliárdos, két ütemben megvalósuló beruházást a kormány 6,3 milliárd forinttal támogatja.

  • Átadták a békásmegyeri piac új épületét

Az új vásárcsarnokot az első vásárlók már birtokba is vették. A most átadott épület kivitelezése 2017 nyarán kezdődött el, és a beruházás 11 ezer négyzetméterre terjedt ki. Az összesen 7,9 tized milliárd forintba került fejlesztéshez a kormány 6,3 tized milliárd forinttal járult hozzá.

A főpolgármester az átadó ünnepségen hangsúlyozta: egy fejlődő terület középpontja a jól működő piac, és egy mindenki számára jól elérhető közösségi tér. Tarlós István hozzátette: a beruházásnak köszönhetően a városrészben élők mindennapjaiban minőségi változás következik be.

A beruházás támogatásához az alapot a magyar gazdaság jó teljesítménye adta - jelentette ki a pénzügyminiszter. Varga Mihály hozzátette: a kormány az elmúlt hónapok során olyan döntéseket tudott hozni, amelyek további hasonló projektek előtt nyitja meg a lehetőséget.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!