2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Átadták a 700 méter hosszú gyalogos kötélhidat Sátoraljaújhelyen + videó

Trianont elfelejteni nem szabad, Trianont elfelejteni nem tudjuk és Trianont elfelejteni nem akarjuk - hangsúlyozta Semjén Zsolt a Nemzeti Összetartozás Hídjának átadóján Sátoraljaújhelyen.

  • Átadták a 700 méter hosszú gyalogos kötélhidat Sátoraljaújhelyen + videó

A miniszterelnök-helyettes kiemelte: A trianoni békediktátum "örök seb, ugyanakkor a nemzeti összetartozásnak mégis három örök értelme van, amelyek egy egységet adnak: a gyász, a tanulságok levonása, és a nemzeti büszkeség, hogy a magyarság megmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!