2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Ásványvízszennyezés: nyomoz a rendőrség

Súlyos testi sértés kísérlete gyanújával nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen az állítólagos ásványvíz- és élelmiszer-szennyezés ügyében.

Egy betelefonáló értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt arról, hogy beszennyezte az egyik üzletlánc budapesti boltjaiban az előrecsomagolt saját márkás termékeket. A Nébih a Hír TV-nek azt mondta: a bejelentés miatt feljelentést tettek a rendőrségen, és értesítették az érintett áruházláncot is. Azt azonban sem a rendőrség, sem a Nébih nem közölte, hogy pontosan milyen termékekről és mely boltokról lehet szó. Egyelőre nem bizonyított az sem, hogy valóban megtörtént-e a szennyezés, amivel a betelefonáló fenyegetett.

– Tegnap előtt kaptunk egy telefonos bejelentést, amiben a bejelentő azt mondta, hogy egy áruházláncnak a budapesti boltjában palackozott vizeket, illetve egyéb saját márkás terméket beszennyezett. Erről szólt a bejelentés, ez egy nagyon rövid szöveg volt. Mi egyrészt azonnal értesítettük a nyomozóhatóságot, illetve az érintett áruházláncot, amely gyorsriasztást kiadott arról, hogy minden áruházában, nemcsak a budapestiben, hanem a vidékiekben is nézzék meg, hogy találnak-e sérült, felbontott csomagolású termékeket, és amennyiben igen, akkor vegyék le a polcokról – közölte Helik Ferenc, a Nébih Kiemelt Ügyek Igazgatóságának vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!