2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Árpádsávok és vörös zászlók: a márciusi ifjak

Agyvelőre mért ökölcsapás – még a 444.hu nevű portál is így kommentálta az Erzsébet-hídi összellenzéki rendezvényt. A Soros György támogatta lap az állampárti rendszerben megszokott iskolai ünnepségekhez és a Ki mit tud-hoz hasonlította az monstre demonstrációt, ahol DK-tól a szakszervezetig, Jobbiktól az ácsi botrányhős volt polgármesterig mindenki fellépett. Ezt a csodálatos eseményt elemztük a mai Főhősben!

  • Árpádsávok és vörös zászlók: a márciusi ifjak

A korábban már számtalan alkalommal magára botrányos viselkedésével figyelmet felhívó Tordai Bence (KÉP: rabszolgatörvény) ezúttal ünnephez méltó kockás ingben okozott némi meglepetést a köztársasági elnöknek és az országgyűlés elnökének. Illetve: nem okozott. A közjogi méltóságokat zászlófelvonás előtt támadta le.

A márciusi gigatüntetés szerintünk leginkább egy ökumenikus istentiszteletetre emlékeztetett. A szeánszon 20 szónok kereste a hangot a néppel, fellépett Gyurcsány felesége Dobrev Klára, igét hirdetett Donáth Anna és Márki-Zay Péter, de a showt végül a Jobbikos Jakab Péter vitte el a totál beszürkült baloldali pályatársak elől.A ceremóniamester az ATV-s Vicsek Ferenc volt. Bemelegítésként Lakatos Béla kezdett. 

Hadházy Ákosnál a zokni talán már rendben volt. Forradalmi kiáltványt ragasztott az MTVA fotocellás ajtajára, össze is omlott egyből a rendszer. Az már csak mellékes, hogy Szerbiában véletlenül épp hasonló módszerekkel nyomult be az ellenzék a közmédia épületébe, mint azt próbálták Hadházyék 3 hónapja. Ja nem. Soros-terv és Alinsky-módszer nem létezik, minden hasonlóság a véletlen műve.

Tekintse meg a teljes adást! 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!