2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Ároktői banda: a büntetési tételek nem változtak

Részben megváltoztatta a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az ároktői banda ügyében hozott elsőfokú ítéletet. A Szegeden kihirdetett határozat a vádlottakat több vádpont alól felmentette, a büntetési tételeken azonban nem változtatott a táblabíróság.

Így az első- és a harmadrendű vádlott élete végéig rács mögött marad, a másodrendű vádlott pedig leghamarabb 30 év után szabadulhat feltételesen. A negyed- és az ötödrendű vádlott 20, a hatodrendű pedig 10 év fegyházbüntetést kapott első fokon.

– A bíróság az elsőfokú ítélet fellebbezések folytán felülbírált részét helybenhagyja azzal, hogy Molnár István másodrendű vádlottat szabadságvesztésre ítéltnek tekinti, amelyet fegyházban kell végrehajtani – közölte Mezőlaki Erik tanácsvezető bíró a Szegedi ítélőtáblán.

A hattagú ároktői banda idős embereket rabolt ki 2008-ban és 2009-ben, két áldozatukat halálra verték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!