2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hogyan csináljunk rossz filmet 11:05

Belföld

Ároktői banda: a büntetési tételek nem változtak

Részben megváltoztatta a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az ároktői banda ügyében hozott elsőfokú ítéletet. A Szegeden kihirdetett határozat a vádlottakat több vádpont alól felmentette, a büntetési tételeken azonban nem változtatott a táblabíróság.

Így az első- és a harmadrendű vádlott élete végéig rács mögött marad, a másodrendű vádlott pedig leghamarabb 30 év után szabadulhat feltételesen. A negyed- és az ötödrendű vádlott 20, a hatodrendű pedig 10 év fegyházbüntetést kapott első fokon.

– A bíróság az elsőfokú ítélet fellebbezések folytán felülbírált részét helybenhagyja azzal, hogy Molnár István másodrendű vádlottat szabadságvesztésre ítéltnek tekinti, amelyet fegyházban kell végrehajtani – közölte Mezőlaki Erik tanácsvezető bíró a Szegedi ítélőtáblán.

A hattagú ároktői banda idős embereket rabolt ki 2008-ban és 2009-ben, két áldozatukat halálra verték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!