2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Aranykéz utcai robbantás: Radnai meghallgatása van soron

Radnai Lászlót hallgatják meg ma az Aranykéz utcai robbantás perében. A vád szerint Jozef Rohác Portik Tamás megbízásából végzett Boros Józseffel.

Radnai László meghallgatásával folytatódik ma az Aranykéz utcai robbantás pere. A kilencvenes évek leszámolásos merényleteinek koronatanújaként is számon tartott Radnai egy másik ügy miatt előzetes letartóztatásban van, ezért bilincsben vezethetik elő. Portik Tamást részben Radnai vallomása alapján tartóztatták le. A vád szerint Jozef Rohác Portik Tamás megbízásából végzett az Aranykéz utcában 1998-ban Boros Józseffel, aki korábban Portikra és az olajszőkítési ügyeiről ismert Energol Rt. más vezetőire is terhelő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!