2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:20

Belföld

Áprilisra várható a vádemelés Tátraiék ellen

Február elején lezárja a nyomozást a moszkvai kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében az ügyészség – tudta meg a Magyar Nemzet. Jelenleg az orosz féltől jogsegély formájában érkezett iratokat ismertetik a gyanúsítottakkal.

A több mint 2 éve indított büntetőeljárásban Székely Árpád volt moszkvai nagykövetet hűtlen kezeléssel, Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezetőjét, Császy Zsolt volt értékesítési igazgatót, valamint Fekszi Márta volt külügyi államtitkárt minősített bűnpártolással gyanúsítják. 2010-ben egy orosz üzleti lap írta meg, hogy az épületet hétszer annyiért vette meg egy offshore cégtől az orosz állam, mint amennyiért a magyar fél annak értékesítette. A magyar államnak emiatt 17 milliárd forintos vagyoni hátrányt okozhatott az ügylet. Vádemelés áprilisban várható az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!