2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Applikáción követik a migránsok a kamionok mozgását

Telefonos applikációval követik a migránsok a kamionok útvonalát - hívta fel a figyelmet egy magyar kamionsofőr egy, a YouTube-ra feltöltött videóban.

  • Applikáción követik a migránsok a kamionok mozgását

 

A nemzetközi útvonalon közlekedő fuvarozó YouTube-videóban számolt be arról, hogy az embercsempészek és illegális határátlépők új módszere az, hogy egy regisztrációhoz nem kötött applikációba beírják a kamion rendszámát, hogy megtudják, hogy milyen autópálya szakaszokra van érvényes matricája az adott gépjárműnek. Így a migránsok csak arra a kamionra próbálnak feljutni, ami nekik jó.

A sofőr szerint egy Angliába tartó kamionra felmászott migráns zsebében rendszámokat tartalmazó cetlit találtak a rendőrök.

A teljes videó: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!