2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Anyagi okai lehetnek, hogy még mindig nem adta vissza mandátumát Szávay

  • Anyagi okai lehetnek, hogy még mindig nem adta vissza mandátumát Szávay

Továbbra is a Jobbik-frakció tagja az antiszemita botrányba keveredett Szávay István. Bár a zsidóveréssel dicsekedő politikus közösségi oldalán bejelentette, hogy december 31-i hatállyal lemond tisztségéről, a parlament weboldala szerint továbbra is az aktív képviselők között szerepel. A Magyar Idők szerint feltehetően anyagi okok állhatnak a háttérben, ugyanis decemberben több mint 1,2 millió forintot keresett. Ha csak a tavaszi parlamenti szezon kezdetén mond le mandátumáról, akkor további két és fél havi fizetését veszi fel, ígérete ellenére. A Jobbik nem kommentálta Szávay István döntését.

„Ez egy szakmai sajtótájékoztató, ahol további rágalmak és már tisztázott kérdések újranyitására azért nem tudok teret engedni, mert erre van egy Rágalominfo című sajtótájékoztató műfajunk. Tehát a további negatív sejtetéseket, sugalmazásokat tartalmazó kérdéseket ott nagy türelemmel megválaszolják a kollégáim, de mivel ez egy többszörösen megválaszolt kérdés én engedje meg, hogy a kedves kollégák türelmét ne ezzel raboljuk” – hárított Z. Kárpát Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!