2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Anyagi okai lehetnek, hogy még mindig nem adta vissza mandátumát Szávay

Továbbra is a Jobbik-frakció tagja az antiszemita botrányba keveredett Szávay István. Bár a zsidóveréssel dicsekedő politikus közösségi oldalán bejelentette, hogy december 31-i hatállyal lemond tisztségéről, a parlament weboldala szerint továbbra is az aktív képviselők között szerepel. A Magyar Idők szerint feltehetően anyagi okok állhatnak a háttérben, ugyanis decemberben több mint 1,2 millió forintot keresett. Ha csak a tavaszi parlamenti szezon kezdetén mond le mandátumáról, akkor további két és fél havi fizetését veszi fel, ígérete ellenére. A Jobbik nem kommentálta Szávay István döntését.

„Ez egy szakmai sajtótájékoztató, ahol további rágalmak és már tisztázott kérdések újranyitására azért nem tudok teret engedni, mert erre van egy Rágalominfo című sajtótájékoztató műfajunk. Tehát a további negatív sejtetéseket, sugalmazásokat tartalmazó kérdéseket ott nagy türelemmel megválaszolják a kollégáim, de mivel ez egy többszörösen megválaszolt kérdés én engedje meg, hogy a kedves kollégák türelmét ne ezzel raboljuk” – hárított Z. Kárpát Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!