2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A közvetítő 03:00

Belföld

Amit Karácsony állít, fizikailag lehetetlen - videó

Ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt feljelentette az OTP Karácsony Gergely mozgalmát. Már a NAV is nyomoz pénzmosás és költségvetési csalás miatt. A Ripost most egy videóval mutatja meg, hogy amit Karácsony állít, fizikailag lehetetlen.

  • Amit Karácsony állít, fizikailag lehetetlen - videó

Karácsony ragaszkodik a mikróadományok meséjéhez

A Ripost emlékeztetett, az OTP feljelentése szerint Karácsonyék 2021 augusztusa és 2022 szeptembere között tizenkilenc alkalommal összesen 506 millió forintot fizetettek be a  99 Mozgalom számlájára. Karácsony Gergely  azóta is állítja, hogy "mikróadományokból", vagyis adakozók kisebb befizetéseiből jött össze a több, mint félmilliárd forint.

Felszólítás a Fidesztől

A múlt héten Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook oldalán emlékeztetett: az OTP szerint a Karácsonyék által bevitt bankjegyek többsége csomagokban érkezett és új volt, ezzel pedig bebizonyosodott, hogy nem mikroadományokról van szó, azaz Karácsony Gergelynek tudnia kell, kitől származik a pénz.

A Ripost vásárolt egy, az előírásoknak megfelelő pénzgyűjtő ládát...

A lap munkatársai lemodellezték, amit az OTP feljelentése állít.

A 30x30x30-as láda szűk résén lehetetlen bontatlan bankjegykötegeket átpréselni, de az is fizikai képtelenség, hogy 3-4 ezer bankjegy beleférjen egy ekkora ládába.  

Erős gyanúra ad okot az is, hogy a  kötegekben lévő bankjegyek sorszáma egymás utáni volt, még össze voltak tapadva, mintha frissen a nyomdából érkeztek volna. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!