2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Amikor a ballibek még nem spanoltak a nácikkal

Az e heti Főhős rendhagyó adásának főszereplője a Magyar Antifasiszta, aki a rendszerváltás óta rettegett a náci veszélytől. A jelenlegi ellenzék és szimpatizánsai korábban nem nagyon bírták a Jobbikot. Ahol lehetett náciztak, rasszistáztak és ha tehették volna, be is tiltatják őket.

  • Amikor a ballibek még nem spanoltak a nácikkal

A Magyar Antifa tüntetőleg viselte a sárga csillagot, akkor is, amikor senki nem bántotta a zsidókat, de amikor egy jobbikos képviselő egy zsidó nő megverésével dicsekedett, nagyon hallgattak, és elfelejtettek utcára vonulni. Néma volt az ide vezényelt külföldi tudósítók hada is, akik korábban csattogó bakancsokban menetelő nyilasokról, és a Horthy-rendszer újjáéledésről jelentettek napszámban. A műsorban felidézzük az elmúlt néhány év nagy antifasiszta tüntetéseit, amikor az ellenzéknek még a rettegés volt az érdeke.

Tekintse meg a teljes adást:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!