2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Altisztavatás a Hősök terén

Csaknem 400 katona tett esküt a Hősök terén, akik így a Magyar Honvédség őrmestereivé váltak. Az eseményen részt vett a Honvédelmi Miniszter, aki azt mondta: a jelenlegi biztonsági környezet rendkívül törékeny, ezért a magyar kormány arra törekszik, hogy erős, ütőképes honvédséggel rendelkezzen. Benkő Tibor kiemelte: a hadsereg technikai fejlesztése önmagában kevés, ha nincs mellette ott az a fiatal katonahölgy vagy férfi, aki ezeket az eszközöket mesterien tudja kezelni. Ám nem csak a beszédek miatt volt különleges az altisztavatás a Hősök terén. Az egyik frissen avatott őrmester a helyszínen kérte meg a barátnője kezét.

  • Altisztavatás a Hősök terén

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!