2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Állítása szerint helyi civilektől gyűjt adományt kampányára a törökbálinti ellenzéki polgármesterjelölt + videó

Helyi civilektől gyűjt adományt polgármesterjelölti kampányára Törökbálint ellenzéki polgármesterjelöltje, de azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy mekkora összeg jött össze. Szőke Péter híradónknak ugyanakkor azt állította, a kampányáról akkor nem esett szó, amikor többek között Karácsony Gergellyel Perjés Gábornál vendégeskedett.

  • Állítása szerint helyi civilektől gyűjt adományt kampányára a törökbálinti ellenzéki polgármesterjelölt + videó

A videóban látható felvételeket a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra, még a múlt héten. Ezeken az látható, hogy Perjés Gábor törökbálinti házában találkozott Karácsony Gergely, Lukácsi Katalin és a helyi ellenzéki polgármesterjelölt, Szőke Péter.

Perjés Gábor, párbeszédes politikus neve akkor került a figyelem középpontjába, amikor feloldották a titkosítás alól a Nemzeti Információs Központ jelentését, amiből kiderült, hogy Karácsony Gergely párttársa tizenkilenc alkalommal több mint 500 millió forintot fizetett be, a főpolgármester által alapított 99 Mozgalom számlájára. Törökbálinti házában később az adóhatóság házkutatást is tartott.

Szőke Péter a közösségi oldalán múlt héten be is számolt arról, hogy Karácsony Gergely részt vett vele egy törökbálinti rendezvényen, az előtte létrejött találkozóról Perjés Gábor házában nem ejtett szót. Később Szőke Péter a Magyar Nemzetnek elismerte a találkozót, és többek között arról is beszélt, hogy adományokat gyűjtenek a helyi kampányba.

Szőke Péter először nem szeretett volna nyilatkozni a szerdai testületi ülés előtt.

Szőke Péter végül azt híradónknak is elismerte, hogy gyűjt adományokat a kampányához, bevallása szerint helyi civilektől, de azt egyelőre nem tudta megmondani, mekkora összeg érkezett be.

Szőke Péter állítása szerint a kampányáról nem esett szó Perjés Gábor házában múlt héten, csupán ott fogadták a Törökbálintra érkező Karácsony Gergelyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!