2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Álhíreket terjeszt a magyar baloldal

A magyar baloldal továbbra sem tett le arról a céljáról, hogy veszélybe sodorja Magyarországot. Erről számolt be közösségi oldalán a külgazdasági- és külügyminiszter. Szijjártó Péter kifejtette, az ellenzék továbbra is azt követeli, hogy szállítsanak fegyvereket Ukrajnába, és próbálja elbizonytalanítani az ország energiaellátását. A tárcavezető megerősítette, a kormány nem szállít fegyvereket Ukrajnába, és nem sodorja veszélybe sem hazánkat, sem a magyar embereket. Ehelyett mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország energiaellátásának biztonságát továbbra is garantálja.

  • Álhíreket terjeszt a magyar baloldal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!