2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Álhír terjed az idei tanév hosszáról

Újabb álhír terjed az interneten ezúttal arról, hogy augusztusig tart majd az idei tanév. Az álhírt a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője cáfolta. Farkas Örs Facebook - bejegyzésében azt írta, a kormány nem hozott ilyen döntést, ennek megfelelően a hivatkozott kormányrendelet sem tartalmaz erre vonatkozó iránymutatást. Farkas Örs úgy értékelte az esetet, szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik szórakoztatónak gondolják átverni másokat, kihasználva a járvány okozta helyzetet.

Kapcsolódó cikkek:

Emmi: nem lesz hosszabb a tanév - elhalasztják a minősítéseket

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!