2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Áldatlan állapotok uralkodnak a BKK járatain

A BKK közösségi oldalán kendőzetlenül mondhatták el kommentben az utasok a véleményüket. Kicsit sem kímélték a céget.

  • Áldatlan állapotok uralkodnak a BKK járatain

Nem érzik magukat sem komfortosan, sem biztonságban a budapesti közösségi közlekedést használók, ráadásul az utazók nem értik, hogy miért kell elviselniük azt, hogy egyes utasok saját piszkukban fetrenghetnek a járatok ülé­sein mindenféle retorzió nélkül. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járatán kritikus állapotok uralkodnak. 

Mint lapunk megírta: az 1-es és a 4-es, 6-os villamoson gyakoriak az agresszív kéregetők és a félelmet keltő személyek.

Az általunk közölt cikkek eredményeként is a BKK a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal kötött stratégiai partnerség keretében a közösségi közlekedési eszközökön rendszeres ellenőrzéseket tart az utasok biztonsága érdekében. Legutóbb február 23-án ellenőrizték a 4-es és a 6-os villamost, a megállóhelyeket és azok környékét. Az akció eredménye igazolta: az utasok jogosan szólalnak fel a járműveken tapasztalt állapotok miatt. A rendőrök előállítottak három embert kábítószer birtoklása miatt, két embert pedig közterületen történő szeszesital-fogyasztásért figyelmeztettek.

Ezzel egy időben a közlekedésszervező cég bliccelés elleni kampányt indított a közösségi felületén, ami a fizető utasok körében hamar ellenérzéseket váltott ki. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!