2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Alaptörvényben rögzítette az Országgyűlés, hogy az anya nő, az apa férfi

Európában is egyedülálló módon védi Magyarország alaptörvénye a családokat és a gyerekeket. A ma elfogadott törvénymódosítás garantálja minden gyerek számára a Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést, és garantálja a gyerek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődést is.

  • Alaptörvényben rögzítette az Országgyűlés, hogy az anya nő, az apa férfi

Elfogadta az Országgyűlés a családvédelmi alaptörvény-módosítást. 134 képviselő szavazott igennel, 45 nemmel, 5-en pedig tartózkodtak. A módosítás értelmében Magyarország lesz az első ország az unióban, ahol

ALAPTÖRVÉNYI SZINTEN MONDJÁK KI, HOGY MI NEVEZHETŐ PONTOSAN CSALÁDNAK, ÉS BIZTOSÍTJÁK A GYEREKEK HÁBORÍTATLAN FEJLŐDÉSÉT.

Mindezek mellett biztosítva lesz a gyerekek egészséges családhoz való joga is.

Fellépés a genderlobbi ellen

Olyan világban élünk ugyanakkor, hogy még a legalapvetőbb dolgokat is érdemes tisztázni. Ezért kell most az Alaptörvényt módosítani, és rögzíteni, hogy az anya nő, az apa férfi. Idáig jutottunk. A Fidesz-KDNP mindig is kiállt amellett, hogy a családok és a gyermekek az elsők, ennek egyértelműsítése, az ő védelmük pedig megérdemli a legmagasabb szintű jogi garanciát 

- erről Hollik István beszélt korábban a Mandinernek. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint továbbá az is fontos, hogy garantálják a gyermekek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését.A tények és a valóság sosem zavarta a világszerte egyre erősebb genderlobbit.Megpróbálják elhomályosítani a család és a nemek határait. Hát mi most világossá tettük, mondta Hollik.

Talán evidenciaként hangzik, de olyan időket élünk, hogy nem árt ezt nyíltan, alaptörvényi szinten is kimondani és egyértelművé tenni, hogy mit jelent a házasság, mit jelent a család.

Ezt már az igazságügyi miniszter mondta. Varga Judit szerint a módosítás biztosítja minden gyerek számára Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelését, és garantálja a gyermek születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.

Kapcsolódó tartalom:

Megszavazta az Országgyűlés az alkotmány kilencedik módosítását

Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!